Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lapte demachiant 100 ml
34 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Set de produse Sissy
Clasificare Cosmetice naturale
Cod de bara 5999554981260
Cod produs S101EN100

Substante active: panseluta, alantoina, vitamina E si C, ulei de grapefruit, ulei de eucalipt, ulei de soia, ulei de germeni de porumb, ulei de masline, lactoza, ulei de lamâie, cuisoare, ulei de geranium, extracte de urechelnita si castraveti.

Lotiune demachianta deosebit de eficienta, îndeparteaza machiajul si curata porii în profunzime. Contine substante active de suprafata/detergenti care protejeaza tenul si mediul înconjurator. Extractul de panseluta, cunoscut ca având efect hipoalergen si cu continut de flavonoizi valorosi din punct de vedere dermatologic, precum si alantoina împreuna cu vitaminele C si E care au efect antioxidant, ajuta la regenerarea rapida a epidermei. Germenii de porumb protejeaza tenul, uleiul de masline ajuta la protectia tenului sensibil si normal, iar extractul de urechelnita si castraveti ajuta la hidratarea continua.

Utilizare: Dupa curatarea pielii cu laptele demachaint aplicat pe vata umezita, pielea îsi va recapata vigoarea si aspectul natural. Pregateste în mod remarcabil pielea pentru urmatoarele etape ale tramentului si îngrijirii.

Ambalaj:pentru acasa (100 ml)

ComponenteINCI):AQUA, GLYCEROL, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, COCO GLUCOSIDE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCINE SOJA OIL, ZEA MAYS OIL, CUCUMIS SATIVUS, SEMPERVIVUM TECTORUM, OLIVE OIL, VIOLA TRICOLOR, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, XANTHAN, ALLANTOIN, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, CHLOROPHYLL, LACTIC ACID, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, CITRUS LIMONUM OIL, EUGENIA CARYOPHYLLATA, GERANIUM ROBERTIANUM EXTR., CITRUS GRANDIS OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS.
Din Gura in Gura