Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crema pentru ingrijirea tenului Organica Gomphrena 30 ml
109 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Set de produse Biola
Tipul pielii Sensibil
Clasificare Cosmetice Bio
Cod de bara 5999554983158
Cod produs BIOLA002

Substante active: maces*, echinaceea*, ulei de susan*, ulei de masline*, castravete*, ulei de sambure de macadamia*, ulei de avocado*, ulei de ioioba*, ulei de sambure de piersica, hidrolizat din proteine de lapte de migdale, dioxid de titan, vitamine A, C si E, acid hialuronic, catina*, ceai verde, unt de shea, ulei de manuka, ulei de trandafir*, ienupar*, ulei de eucalipt*, lemn dulce*

Balsam special de zi pentru ingrijirea tenului, contine substante hidratante complexe si anti ageing. Contine o gama extinsa de agenti naturali de imbunatatire a imunizarii tenului, pe langa vitaminele care ajuta la regenerarea pielii. Este un balsam care contine doar uleiuri naturale absorbabile, utile din punct de vedere biologic, care, datorita continutului scazut de grasimi este potrivit pentru ingrijirea de zi a tenului gras, mixt si normal.

Acizii grasi esentiali continuti de uleiul de samburi de piersic si uleiul de ioioba, uleiul de macadamia si susan, impreuna cu uleiul de avocado reprezinta substante naturale de protectie biologica activa a tenului. Vitaminele A, C si E, antioxidantii impreuna cu agentii de combatere a radicalilor liberi din ceaiul verde, macese si catina, constituie un blocaj eficient antioxidant chiar si în substraturile epidermei.

Dioxidul de titan asigura o protectie moderata UV-B, UV-C. Hidratarea continua si umplerea ridurilor de expresie este asigurata de acidul hialuronic si sucul de castraveti. Extractul de echinacea , uleiul de manuka, uleiurile volatile de ienupar si eucalipt protejeza pielea impotriva problemelor pielii (ex. negi). Poate fi utilizat si de cei sensibili la produsele apiterapeutice.

Utilizare: se aplica dimineata in strat subtire pe suprafata tenului si a decolteului.

Componente (INCI): AQUA, ROSA CANINA FRUIT* EXTR., ECHINACEA PURPUREA*, SESAMUM INDICUM OIL*, OLEA EUROPEA OIL*CUCUMIS SATIVUS*, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL*, PERSEA GRATISSIMA OIL*, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, BUXUS CHINENSIS OIL*, PRUNUS AMERICANA K.OIL*, XANTHAN GUM, PRUNUS DULCIS PROT. H., TITANIUM DIOXIDE, SORBITOL, RETINYL PALMITATE, HYALURONIC ACID, HIPPOPHAE RHAMNOIDES*, CAMELIA SINENSIS, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, CETYL ALCOHOL, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, BUTYROSPERMUM PARKII, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM OIL, ROSA DAMASCENA OIL*, JUNIPERUS COMMUNIS*, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL*

*=PROVINE DIN PRODUCTIE ECOLOGICA CONTROLATA

Certificat de catre: Biokontroll Hungaria Nonprofit Kft HU-OKO-01
Ambalaj:

acasa (30 ml).
Din Gura in Gura