Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gel de curatare cu roinita si salcie adolescenti, 100 ml
45 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Set de produse Naturissimo
Clasificare Cosmetice naturale
Cod de bara 5999554980515
Cod produs NAT011

Substante active: extract de rosii, vitamina B3, B5, E, hidroizolat din lapte de migdale, alantoina, ulei volatil de merisor, extract de cimbru de gradina, eucalypt, extract de roinita, macadamia, extract de lemn dulce, extract de coada soricelului, extract de scoarta de salcie.

Gel de curatare destinat tenului gras si cu probleme. Compozitie speciala ce nu agreseaza tenului, pe baza de ulei de cocos, substantele active curata eficient chiar si pielea sensibila. Hidrolizatul din laptele de migdale, microelementele de magneziu si zinc, uleiul de susan cu glicerina vegetala hidratanta si extractul de seminte de in ajuta la pastrarea echilibrului sanatos si a fermitatii pielii, avand ca rezultat o piele viguroasa, catifelata.Extractul de lemn dulce ajuta pastrarea nivelului optim de hidratare al pielii.Vitaminele E, B3 si B5, extractul de coada-soricelului, extractul de roinita, cunoscut datorita efectelor sale antiseptice si extractul de cimbru si cel de scoarta de salcie împreuna cu uleiul volatil de merisor au un effect calmant asupra pielii, normalizeaza activitatea glandelor sebacee si accelereza regenerarea epidermei. Contine un amestec de uleiuri volatile naturale cu parfum discret. Nu contine ulei de parafina, emulgatori etoxilati, coloranti sintetici, conservanti sintetici, arome sintetice.

Componente(INCI):AQUA, HYDROXYETHYL CELLULOSE, SOLANUM LYCOPERSICUM, COCO BETAINE, COCO GLUCOSIDE, GLYCERIN, PANTOTHENIC ACID, PRUNUS DULCIS PROTEIN HYDR., ALLANTOIN, NICOTINAMIDE, GLYCYRRHIZA GLABRA, ACHILLEA MILLEFOLIUM, SALIX ALBA, CUPRESSUS SEMPERVIRENS, SATUREJA HORTENSIS, EUCALYPTUS GLOBULUS, MELISSA OFFICINALIS, MACADAMIA TERNIFOLIA, TOCOPHEROL, CHLOROPHYLL, SORBIC ACID, BENZOIC ACID

Ambalaj:
acasa (100 ml).
Din Gura in Gura