Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Balsam pentru maini, unghii si picioare cu topinambur,100 ml
53 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
.Set de produse Naturissimo
Clasificare Cosmetice naturale
Cod de bara 5999554980409
Cod produs NAT003

Substante active: extract de topinambur, vitamine A, B3, B5 si E, ceara de albine, lecitina, ulei de ricin, ulei de soia, lanolina, hidrolizat din laptele de migdale, ulei de susan, tei, seminte de in, mazare, alantoina, rozmarin.

Efect de întinerire a pielii: balsam de mâini ce se absoarbe repede, înmoaie, rejuveneaza si regenereza pielea, sprijina formarea unghiilor sanatoase.

Balsamul contine extract de topinambur, bogat în oligoelemente, cu continut de inulina, accentueaza regenerarea si hidratarea pielii. Alantoina, vitaminele B3, B5, A, respectiv extractele de tei, traista-ciobanului si extractul de seminte de in, accelereaza regenerarea epidermei si creste efectul antiinflamator. Hidrolizatul de lapte de migdale cu vitaminele si cu uleiurile volatile sprijina formarea unghiilor sanatoase. Uleiurile valoroase care catifeleaza pielea si lanolina asigura o protectie îndelungata mainilor.

Crema se recomanda mai ales persoanelor a caror pielea are un aspect nesanatos si tendinta spre crapare, celor cu piele sensibila si celor care sufera de diabet. Nu contine uleiuri de parafina, emulgator etoxilat, coloranti sintetici, conservanti sintetici si substante de parfum sintetic.

Componente(INCI): AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA OIL, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS TUBEROSUS EXTRACT, RICINUS COMMUNIS OIL, WHITE BEES WAX, TOCOPHEROL, XANTHAN, RETINYL PALMITATE, PANTOTHENIC ACID, SESAMUM INDICUM, TILIA CORDATA, PRUNUS DULCIS PROTEIN HYDR., LINUM USITATISSIMUM, LANOLIN, PISUM SATIVUM, ALLANTOIN, NICOTINAMIDE, LECITHIN, ROSMARINUS OFFICINALIS, POTASSIUM SORBATE

Ambalaj:
acasa (100 ml).
Din Gura in Gura